אנחנו הישראלים אוהבים לאכול, סביב השולחן או מחוצה לו, וביטויי הרגשות שלנו בחגים ובימי חול כמו אהבה,
שמחה, עצב ויגון עוברים דרך פינוק החך והבטן.
וכך נוצר מצב שהמטבח ישראלי נחשב ללב ליבו של הבית.
המטבח הישראלי הפעיל (בלי קשר למחממי מיקרוגל) אוהב להתהדר במגוון מאכלים, בכמויות נדיבות
ובתבלינים שופעים ריחות וצבע.
תעצמו רגע עיניים ותחשבו על ארוחת שישי.
על מגוון הסירים העומדים על הכיריים.
שלכול אחד יהיה את המאכל האהוב עליו ושחס וחלילה לא יחסר.
אבל מטבח הוא לא רק ארוחת שישי.
מטבח נועד לשימוש יום יומי והחשיבה והתכנון צריכים להיות מרמת הכנת קפה הבוקר,
ועד לרמת הכנסת הכלים למדיח וכל זאת בהתחשב בהנדסת אנוש שנועדה להקל עליכם.
אז איך בעצם מתכננים מטבח חכם מבעוד מועד שיאפשר לכם להתנהל בנוחות ובהנאה במרחב
ולטקטק את הדברים בזרימה חווייתית ?
על 6 כללי מפתח חשובים עומד תכנון המטבח שלכם: